• Vesikiertoisten ja muiden lämmitysjärjestelmien asennus, huolto ja korjaus
  • Patteriventtiilien vaihtourakat
  • Ilmastoinnin asennus, huolto ja korjaus
  • Lämminvesivaraajien huolto- ja asennustyöt

 

Lunta tupaan!

Kuulostaa hyvältä siis jos ulkona on +30 astetta lämmintä. Tai ihan lunta ei tarvitse alkaa lapioimaan sisälle, mutta sopivan raikas henkäys hiostavana kesäpäivänä helpottaa oloa huomattavasti.

Mitä jos sanoisin, että yhdellä laitteistolla voi saavuttaa tällaista viihtyisyyttä vuoden ympäri ja että se maksaa vähemmän kuin öljy- tai sähkölämmitys?

Mikä tällainen ilmastointilaite on? Lämpöpumppu tietenkin! Lue lisää lämpöpumpuista täältä.

 

Putkimies tekee LVI-työt takuun kanssa

 

MILLAINEN ILMASTOINTI KOTIIN?

 

Tässä synkeä fakta: joka päivä lähes miljoona suomalaista altistuu huonolle sisäilmalle. Pahimmillaan homeinen ilma sairastuttaa pysyvästi ja tuhoaa perheen talouden.

Ilmanvaihto on onneksi sellainen asia, että siihen voi vaikuttaa helposti omillakin toimilla. Jos kuitenkin tarkempi ilmanvaihdon säätö on tarpeen tai mietit parasta tapaa uusia kotisi ilmastointi, apu on puhelinsoiton päässä.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Saat maksuttoman kartoituskäynnin, jossa käymme lävitse, miten kotisi ilmastointia voisi parantaa.

Yhteystiedot löydät täältä.

 

 

Lämmitystavan vaihtoon ei kannata syöksyä tuli pyrstössä

Tällä hetkellä esimerkiksi suora sähkölämmitys on edelleen varteen otettava vaihtoehto sen kohtuullisten investointi- ja käyttökustannusten vuoksi. Tulevaisuudessa se ei kuitenkaan luultavasti enää pärjää energian hintojen nousun myötä. Siksi investointisi pitää miettiä pitkällä välillä.

Vaihtoehtoja on paljon, mutta miten niistä löytää juuri sen itselleen sopivan?

Lämmitysmuodon valintaa voi verrata matematiikkaan. Ensin kartoitetaan mahdollisuudet;  esimerkiksi vesistön läheisyydessä voit käyttää järven pohjaan laskettavaa maalämpöputkistoa. Voit myös miettiä voisiko talosi lämmitystarvetta pienentää esimerkiksi paremmalla eristyksellä.

Seuraavaksi lasketaan tarjolla olevien vaihtoehtojen investointikustannukset ja käyttökulut - ja lopuksi valitaan sopivin.

Olen apunasi kaikissa vaiheissa ja pystyn LVIS-ammattilaisena opastamaan sinua parhaimman vaihtoehdon löytämisessä.  Kauttani järjestyy myös tarvittaessa rahoitus projektillesi.

Ole yhteydessä heti ja saat ilmaisen kartoituksen lämmitysmuodon vaihtoa varten!

 

Asiakaskokemuksia:

Uudisrakennuksen LVI-työt. Työn jälki erinomainen. Mies tuli työmaalle ajallaan ja lasku oli niinkuin sovittiin. Suosittelen!!
— Ville Antila

Entiset varaavalla yösähköllä lämmittäneet eivät uskaltaneet unelmoida miten tasaisen lämmin vanhasta talosta tuli maalämmöllä. Suunnittelu ja asennus toimivat erittäin hyvin Lämpö- ja kylmäasennus Välimäki Oy:n kanssa. Suosittelemme!
— Tyytyväiset asiakkaat, Riikka ja Tuomo Niemitalo

 

Nibe- ja Mitsubishi ilmalämpöpumput
Innotec- ja Toshiba lämpöpumput

 

 

Oletko harkitsemassa kotiisi ilmalämpöpumppua?

Ilmalämpöpumppu - ostajan opas

Tämä kattava opas on kirjoitettu juuri sinulle. Se kertoo havainnollisesti, mitä sinun on ehdottomasti otettava huomioon hankkiessasi ilmalämpöpumppua. Varmistaudu, että saat kaiken hyödyn irti laitteestasi. Ympärivuotisesti.

Lue ilmalämpöpumpun ostajan opas

 

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Jos tarvitset lisätietoa, soita Mikolle ja kysy lisää: 040 779 3447

 

Lämpö- ja kylmäasennus Välimäki Oy
Pronssikausi 2, 91800 Tyrnävä
Palvelualue Oulu ja lähikunnat
Puh. 040 779 3447
info [ät] lampojakylmaasennus.fi (info[at]lampojakylmaasennus[dot]fi)
Tarjouspyynnöt voit lähettää tämän linkin kautta

» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

Välimäki Oy on Yrittajat-jäsenyritys
Välimäki Oy on Luotettava Kumppani