Lämpöpumppu voi maksaa itsensä takaisin jopa neljässä vuodessa

Huolehditko lämmityskustannuksistasi? Rakennatko uutta taloa, etkä ole varma lämmitysmuodosta? Maalämpö-, ilma-vesi- tai ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu.

Mietipä tätä; nykyinen lämmitystapamme perustuu hyvin pitkälti uusiutumattomien polttoaineiden kulutukseen eikä sitä tavaraa riitä ikuisuuksiin. Lämpeni sinun asuntosi sitten öljyllä tai sähköllä, kustannusten nousu on väistämätöntä. 

Maalämpö, ilma-vesi- ja ilmalämpöpumppu ovat ekologisia ja ekonomisia ratkaisuja kaikenlaisten kiinteistöjen lämmitystarpeisiin. Ne siirtävät lämpöä luonnosta sisätiloihin, vähentäen sähkön kulutusta mukavuudesta tinkimättä. 

Tiesitkö, että Suomessa myytiin yli 60 000 lämpöpumppua vuonna 2016?

Miksi ihmeessä? Koska pumppu nostaa talon arvoa ja pienentää sähkölaskua. Usko tai älä, mutta lämpöpumppu on parempi sijoitus kuin suurin osa nousussa olevista osakkeista – jopa 10 % per vuosi! Pitkällä aikavälillä lämpöpumpun hinta on pieni summa säästöihin verrattuna. Tästäkin syystä Suomessa on jo n. 800 000 lämpöpumppua.

 

Lämpöpumpun hyötyjä:

  • Lämmityksen hinta painuu tilanteesta ja lämpöpumpusta riippuen 3–6 senttiin / kWh
  • Lämpöpumpun (asennus- ja huolto) hinta ei paina, kun huomioit tulevat säästöt
  • Lämpöpumppu nostaa talosi arvoa usein enemmän kuin mitä siihen on sijoitettu
  • Lämpöpumpusta on hyötyä kovillakin pakkasilla, kunhan käytät sitä oikein
  • Allergikot! Ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa
  • Lämpöpumpulla taistelet ilmastonmuutosta vastaan

» Lue opas: Millainen ilmalämpöpumppu sinun kannattaa hankkia?
» Pyydä tarjous lämpöpumppusi asennuksesta

 

 

Valitse oikea lämpöpumppu tarpeidesi mukaan

Ilma-vesilämpöpumpPU
Ilma-vesilämpöpumppu

 Sopii hyvin nykyisen vesikiertoisen järjestelmän rinnalle tuomaan ulkoilmasta energiaa, kattaen jopa 60 % talon lämmitysenergian tarpeesta.

IlmalämpöpumpPU
Ilmalämpöpumppu

Sopii erityisen hyvin puu- tai sähkölämmitteiseen taloon. Voidaan käyttää lämmittämisen lisäksi myös viilentämiseen. Laite myös puhdistaa jonkin verran sisäilmaa

MaalämpöpumpPU
Hyödynnä maalämpö lämpöpumpun avulla

Kerää energiaa maasta tai vesistöstä ja tuottaa kaikkein parhaimman hyötysuhteen. Maalämpö riittää tuottamaan yleensä sekä käyttöveden että lämmityksen.

 

 

AsiakKAIDEN kokemuksia:

Tyytyväiset maalämpöasiakkaat Oulun Huonesuolla

Syksyllä 2016 tapasimme ensimmäisen kerran ja kartoitimme Mikon/ Lämpö- ja kylmäasennus Välimäki Oy kanssa rintamiestalon lämmitysjärjestelmän uusimista.

Viimeiset 60 vuotta rautaa oli kannettu kellariin ja nyt oli uusimisen aika. Haasteen työhön antoi kellarin mataluus ja kulmien ahtaus. Mikon kanssa löysimme erillisen järjestelmän, joka sopi matalaan kellariin hyvin, kun ns. jääkaappikokoinen järjestelmä oli liian korkea.

Välimäen firmasta löytyi myös apua entisen järjestelmän purkamiseen ja kaikkein vaikeimpana osioon, raudan ylös kantamiseen ahtaissa paikoissa.

Positiivista oli, että tilaajakin sai osallistua omalta osaltaan ns. ryskähommaan.

Kaksi pitkää työpäivää miehet tekivät ja sitten maalämpöä putkistoon. Pari ensimmäistä yötä oli tuskallisen lämmintä, kun vinttiin pakkautui lämpöä yli 25 astetta. Järjestelmää säätämällä optimi löytyi.

Entiset varaavalla yösähköllä lämmittäneet eivät uskaltaneet unelmoida miten tasaisen lämmin vanhasta talosta tuli maalämmöllä. Suunnittelu ja asennus toimivat erittäin hyvin Lämpö- ja kylmäasennus Välimäki Oy:n  kanssa. Suosittelemme!

Tyytyväiset asiakkaat, Riikka ja Tuomo Niemitalo

 

 

Mikä on paras lämpöpumppu juuri sinun kotiisi?

Vastaus riippuu useista tekijöistä, kuten nykyisestä lämmitysmuodostasi ja lämmityksen tarpeesta, asutko vesistön läheisyydessä tai voiko tonttisi maaperää porata. Ominaisuus- ja hintavertailu kannattaa.

Paras tapa selvittää tarpeisiisi sopiva lämpöpumppu on ottaa yhteyttä Mikko Välimäkeen:

 

Lämpöpumppu asennus ja ilmalämpöpumppu huolto oulu

 

Terve! Olen erikoistunut erilaisten lämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon Oulun seudulla. Autan sinua mielelläni valitsemaan oikean lämmitysmuodon uuteen tai vanhaan kotiisi.

Ja kun sopiva lämpöpumppu on löytynyt, saat minulta täydellisen Avaimet käteen -asennuspalvelun. Kauttani järjestyy myös rahoitus projektillesi. Ota heti yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Puhelinnumeroni on 040 779 3447, odotan soittoasi.

Iloisin terveisin, Mikko Välimäki

 

Lämpöpumppu takuu

 

 

Nibe- ja Mitsubishi ilmalämpöpumput
Innotec- ja Toshiba lämpöpumput

 

 

Oletko harkitsemassa kotiisi ilmalämpöpumppua?

Ilmalämpöpumppu - ostajan opas

Tämä kattava opas on kirjoitettu juuri sinulle. Se kertoo havainnollisesti, mitä sinun on ehdottomasti otettava huomioon hankkiessasi ilmalämpöpumppua. Varmistaudu, että saat kaiken hyödyn irti laitteestasi. Ympärivuotisesti.

Lue ilmalämpöpumpun ostajan opas

 

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Jos tarvitset lisätietoa, soita Mikolle ja kysy lisää: 040 779 3447

 

Lämpö- ja kylmäasennus Välimäki Oy
Pronssikausi 2, 91800 Tyrnävä
Palvelualue Oulu ja lähikunnat
Puh. 040 779 3447
info [ät] lampojakylmaasennus.fi (info[at]lampojakylmaasennus[dot]fi)
Tarjouspyynnöt voit lähettää tämän linkin kautta

» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

Välimäki Oy on Yrittajat-jäsenyritys
Välimäki Oy on Luotettava Kumppani